Ovesná kaše s jahodami a mandlemi


Další ovesná kaše, ale příprava je trochu jíná. Hodí se, když chcete kaši posnídat, ale nemáte na její přípravu ráno čas. Vločky se přes noc namočí, ráno si je ohřejete a přidáte si do ní co máte rádi.

Na jednu porci potřebujete:
  • 1/2 hrnku ovesných vloček
  • 1/2 mléka
  • 3 jahody, očištěné a nakrájené na kousky
  • 1 lžíci plátků mandlí
  • cukr dle chuti (můžete nahradit medem nebo javorovým sirupem)
Večer smíchejte v uzavíratelné nádobě vločky a mléko. Ráno ho dejte do mikrovlnky na 30 sekund, zamíchejte a dejte do mikrovlnky na dalších 20 sekund. Oslaďte dle chuti a posypte mandlemi a jahodami.

Mangiare squisito...

7.6.13