Koupili jste si větší množství bylinek, případně se jim v květináči již úplně nedaří a Vy je nestíháte spotřebovat? Můžete je usušit. Další možností je vzít si tvořítko na led. Lísky bylinek do něj nasypat a zalít olivovým olejem. Dejte do mrazáku. Budete tak mít bylinky vždy po ruce a vezmete si jen kolik budete potřebovat.
Oblíbené články
Mám chuť na...
Mám po ruce...
Arašídové máslo
Avokádo
Banán
Batát
Bazalka
Borůvky
Brambor
Brokolice
Brusinky
Cibule
Citrón
Cuketa
Čedar
Česnek
Čočka
Čokoláda
Dýně
Earl Grey
Fenykl
Filo
Guacamole
Hořčice
Houby
Hovězí maso
Hrášek
Chai koření
Chilli
Chlebová mouka
Chorizo
Jahody
Jogurt
Karamel
Kari
Káva
Kiwi
Klobása
Kokos
Kokosové mléko
Krémový sýr
Krevety
Krupice
Křen
Kukuřice
Kuřecí maso
Lilek
Limetka
Listové těsto
Maliny
Mandle
Mascarpone
Matcha
Mrkev
Nutella
Omeleta
Oregano
Oreo
Ořechy
Ostružiny
Ovesné vločky
Pancetta
Papája
Paprika
Parmazán
Pesto
Piškoty
Polníček
Pomeranč
Pórek
Povidla
Rajčata
Rebarbora
Ricotta
Rozinky
Rozmarýn
Rukola
Rýže
Ředkvičky
Řepa
Semínka
Skořice
Slanina
Smetana
Špenát
Švestky
Tvaroh
Vanilka
Vejce
Vepřové maso
Zakysaná smetana
Zázvor
Recepty
-
▼
2013
(97)
-
▼
ledna
(14)
- Borůvková zmrzlina
- Domácí hovězí burgery
- Čokoládové domácí zapečené müsli
- Tipy a triky: Bylinky
- Skořicové lívance
- Sezamové kuře
- Jablkový koláč ze zkaramelizovaného másla
- Těstoviny s pancettou a pečeným česnekem
- Jogurtová zmrzlina
- Ovesné sušenky s meruňkami
- Tipy a triky: Pečené brambory
- Dýňovo-kávový chlebíček
- Tipy a triky: Dýňové pyré
- Polévka z červené čočky s kari
-
▼
ledna
(14)